torsdag 30. september 2010

Votter med god passform


Jeg liker veldig godt disse vottene. De er myke og ettersittende med god passform som gjør det lett å gripe. Ull er det absolutt beste materialet i votter. Ulla puster godt og om man skulle bli våt så blir man i hvertfall ikke kald. Vil man ha vanntette votter kan man heller trekke en vanntett yttervott utenpå på de våteste dagene.

Vottene syes i forskjellige farger og får ulik dekor av hvit ull og sølvtråd. Dette paret har fått ett hjerte. I sammensyingen har jeg brukt flatlocksøm som både er dekorativ og gir en behagelig, flat søm på innsiden av votten.

Foreløpig lager jeg disse vottene i størrelsene 1-2 år og 2-4 år for salg på epla. Ønsker du en større størrelse? Eller kanskje voksenvotter? Send meg en mail ;)

1 kommentar:

  1. Kjempefine!
    Henger meg herved på som følger, her var det mye fint!

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.