torsdag 14. oktober 2010

"Hjerte av ull"


Den fire år gamle jenta til ei tidligere skolevenninne hadde sett den røde hjertekjolen i eplabutikken min og spurt om ikke hun kunne få en sånn. Kjolen var i størrelse 92 og min gamle skolevenninne sendte meg en mail og spurte om jeg kunne sy en sånn i str 116. Veldig hyggelig å få slike bestillinger! Jeg håper den lille jenta blir fornøyd!

6 kommentarer:

 1. se her var det mye fint da!!!!kjepe koselig at du la igjen en hilsen hos meg,så kunne jeg få se denne flotte bloggen din også;))legger meg til som følger hos deg også;))sees!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig :) Jeg er en fersk syblogger og oppdager hver dag nye inspirasjonskilder i denne fantastiske sybloggerverdenen som åpner seg for meg :) Masse kreative og flinke folk der ute! Veldig gøy og inspirerende!

  SvarSlett
 3. kjempesøt:)

  ha en så fin helg:)
  klem ellemell

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.