onsdag 13. oktober 2010

Ull til et desemberbarn

Så gøy det er å sy til små, nyfødte babyer! Kunden som kjøpte disse ullvottene i eplabutikken min sendte samtidig inn bestilling på matchende ullkjole av typen "Hverdag" til babyen som skal komme til jul. For et herlig sett det ble! Jeg tror jeg må sy flere slike og legge ut i butikken.

Settet er sydd i kokt ull fra Lillestrøm sysenter. Kjolen i størrelse 62 og vottene i størrelse 0-1 år. Vottene har avtagbart satengbånd festet med trykknapper. Jeg elsker kombinasjonen ull og sateng!

5 kommentarer:

 1. Nydelig!! :) Men du... Sånne der lappa kunne jo mamma hatt. Ikke akkurat lik da, men i den duren. Kor du har bestil dem? Eller har du lagd dæm sjøl?
  KLÆM Olaug :)

  SvarSlett
 2. Man kan bestille slike mange steder. Bare søk på "hangtags". Jeg lager de selv, for da kan jeg forandre vaskeanvisningen på baksiden etter hva slags stoff jeg syr av :)

  SvarSlett
 3. For et nydelig sett! En fryd å besøke både bloggen og Epla-butikken din. Så rent og fint og inspirerende. Du er flink!

  SvarSlett
 4. Takk Marit, og i like måte! :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.