søndag 31. oktober 2010

Velourtopp av kjolemønster


For et par dager siden bestilte jeg Hanne og Sofie Meedoms mønsterbøker, "Børnetøj 0-3 år" og "Børnetøj 4-7 år", som jeg nå er lykkelig eier av! Hittil har jeg kun sydd av egne mønstre, og tenkte det ville være gøy å prøve noe annet.

Denne toppen er sydd av et kjolemønster i str 1 år. Jeg ble aldri helt fornøyd med kantingen nederst på kjolen, så etter en del prøving og feiling hadde jeg klippet bort så mye at jeg bestemte meg for å gjøre den om til en topp med ribbkant nede. For å piffe den litt opp tredde jeg et satengbånd gjennom ribbkanten, og jeg syns den ble riktig så fin! Stoffene er lys rosa stretch velour og ribb fra stoff & stil.

Med en matchende velourbukse til blir dette en herlig, myk lekedress, kanskje en knebukse til de litt varmere vårdagene?

3 kommentarer:

 1. Så søt den toppen var!! Knall uten på ukll genser ol.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kjempesøt! :) Igjen: du e superflink! Vårs ynglingssydame!!

  SvarSlett
 3. Så søt! Passer en søt jente jeg kjenner ;)...
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.