fredag 5. november 2010

Herlig mørketidshumor!

Dette har ingenting med mine syprosjekter å gjøre, men jeg må bare få anbefale dere denne fantastisk morsomme bloggen! Et herlig, usminket skråblikk på livets realiteter. Jeg går med et smil om munnen hver gang det kommer et nytt innlegg! :)


Kåfjordolgas tips og idéer anbefales herved!!!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk Berit!! :))
  Følger stadig med her om det kommer noe nytt. Alt er bare helt nydlig!!

  GOD HELG!! KLEM

  SvarSlett
 2. Jepp, den bloggen har jeg nettopp oppdaga også. ☺
  Så hyggelig at du har lagt deg til som følger hos meg, har lagt merke til de nydelige sakene du produserer. Jeg har jo nettopp blitt venn med symaskina og det er litt pinlig å vise fram mine spede forsøk når jeg vet at det er flere superdyktige sømjenter innom meg. ☺ Ja, ja, sånn er det. ☺

  SvarSlett
 3. Da må jeg ta turen innom denne bloggen :)
  Tusen takk for hyggelig melding inne hos meg!

  Klem

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.