torsdag 11. november 2010

Og awarden gis videre til...


Når man får en kirsebær-award skal man enten fortelle om tre ting man liker å gjøre eller om tre ting som ligger en varmt for hjertet, vise et favorittbilde og så skal man gi kirsebær-awarden videre til 5 blogger.

OK:

Tre ting som ligger meg varmt for hjerte 
(som gjør meg hoppende glad)

1.
Pappaer som velger å ta ut masse pappaperm. Jeg digger dere! Fint for barna, fint for mor, fint for alle jobbsøkende kvinner, fint for balansen i hjemmet, for balansen på arbeidsplassen og for samfunnet vårt generelt. Og ikke minst tror jeg det er fint for pappaene selv :)

2.
Gamle hus som har fått stå uendret, og som forteller spennende historier om de som levde før oss (ja, jeg jobber i kulturminnevernet... ;)). Ingenting er som knirkende dører, buklete vindusglass og lukten av eldgamle tømmervegger!

3.
En kopp te, ullteppe, frustrerte fruer og strikketøy i sofakroken. Helst med ordentlig snøvær utenfor vinduet! HERLIG!

Favorittbilde


Dette er min barndoms ferieparadis, "hytta", som er en gammel husmannsplass bygget på 1870-tallet. Her har jeg hatt mange FINE somre! Alle de gode minnene gjør at jeg blir glad av å se på dette bildet :)

Jeg vil gi en kirsebær-award videre til... 
tam-tam-tam-taaa!!!

Først av alt: 
TIL DERE ALLE FORDI DERE INSPIRERER MEG MED ALT DET FINE DERE LAGER!!!

Og i tillegg fordi:

1. MIDTBO, fordi du har en superfin blogg med et nydelig design som jeg blir veldig inspirert av! 
2. ELLEMELL, fordi du virker som verdens hyggeligste jente, og legger igjen så mange koselige kommentarer hos meg!
3. FRIHET-NATALIE, som også må være verdens hyggeligste! Alle de fine kommentarene gjør min nye sybloggertilværelse til en veldig hyggelig ting!
4. NINAS BLOGG OG SUPER-LILLE DESIGN, fordi du har en imponerende vakker blogg, med utrolig fine bilder!!! Skulle ønske jeg kunne ta bilder som deg!
5. ROM FOR DILL OG DALL, fordi du rett og slett lager de fineste klærne!

TAKK FOR AT DERE ER HER!!!


3 kommentarer:

 1. Tusen takk!
  og ikke minst for super skjønn begrunnelse:)

  skal lage et innlegg om den snart:)

  nå er jeg på bloggerunde, før det er natt!
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg VELDIG-VELDIG glad Baboo :D:D:D
  Tusen, tusen takk for de fine ordene!!!

  :)

  SvarSlett
 3. og jeg og!!!!!!!!!!!hadde ikke sett denne jeg!
  mange mange takk!og i like måte sier jeg!!!
  får se om jeg ikke blogger om awarden snart da!!!
  klem klem

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.