lørdag 20. november 2010

Sømbyste


JIPPI! Jeg har fått DENNE i posten i dag! Og masse deilig, svart julekjolestoff! Så nå (snart i hvertfall...) kan julen bare komme!

Sømbysten er forresten fra Stoff & Stil :)

6 kommentarer:

 1. Så gøy med sømbyste!
  Har bare sydd to kjoler til meg selv... og var etter et enkelt prinsipp!

  gleder meg til å se hva du får ut av svart stoff:)
  Er vanskelig å sy med svart synes jeg....Men elsker svarte kjoler!

  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Så gøy!!! En slik står på min ønskeliste ;)
  Men skulle gjerne hatt en i barnestørrelse.

  Flotte forelskelser på epla!!
  Jeg er fan av flinke deg, klem!

  SvarSlett
 3. Helt enig, Natalie! Skulle så gjerne hatt en i barnestørrelse! Men sømbyster i barnestørrelse er jo rett og slett umulig å oppdrive... Hvis noen har peiling på hvor man kan få tak i det, så gi lyd! :)

  SvarSlett
 4. Herlighet - her går det i ett om dagen - lite tid til internett. Først av alt: TUSEN TAKK for award! Den ble jeg veldig glad for. Utrolig koselig å bli verdsatt. For det andre: Cover Proen... Min erfaring er så langt blandet. Synes til tider den er super - særlig kantbåndet. Problemet er at den av og til lager noen hoppesting og da er det veldig masse jobb å rekke opp sømmen og ta den på nytt. Og når det samme skjer tre ganger på rad er frustrasjonsnivået ganske høyt! Så mitt forhold til Cover Proen er litt sånn elsk/hat. Jeg ser egentlig etter en alternativ maskin som gjør det samme, bare litt mer pålitelig, men har ikke helt funnet den ennå. For det tredje: Gøy med byste! For min del kan jula ta det litt med ro, men er nok veldig klar om noen uker :). Ha en finfin uke! Marit

  SvarSlett
 5. Lykke til med sying av julekjoler.Gøy å ha en sømbyste! Tror jeg må prøve å sy noe til meg selv snart jeg også!

  SvarSlett
 6. Hei
  Jeg har også lett etter sømbyste i mindre størrelse og fant bl.a. denne siden i Tyskland:
  http://www.silkes-naehshop.de/products/Schneiderbuesten/EASY-FIT-Schneiderpuppe-verstellbar-fuer-Damen.html . De har sømbyster i juniorstørrelse 6-10 år. Vet ikke om de sender til Norge, men det går vel an å sjekke :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.