søndag 30. januar 2011

Sommer kommer, sommer kommer...


Det er rart hvordan man, når nyttår bare så vidt er passert, plutselig lengter etter sol og varme. Plutselig står det så tydelig for en hvor DEILIG det er med sommer! Gå barfot i gresset, spise jordbær og høre lyden av humler i rosebuskene.

I min syverden skiftet fokuset brått fra varm og myk ull til lett og luftig bomull. Nå prøver jeg ut forskjellige modeller for sommerklær. Denne  sommerkjolen er laget av ullkjolemønsteret mitt, men med rynket kant og blonder nede (takk Litefrø for inspirasjon til å bruke rynkefoten ;)). Lillemartinestoffet (fra Stoff & Stil) er ikke elastisk, så det var nødvendig med knappestolpe for å få den over hodet. Jeg lot like gjerne knappestolpen gå hele veien ned.

Luen er et enkelt trekanttørkle som er brettet inn og tredd med satengbånd i sidene. I tillegg til solhatt syns jeg disse luene er de aller beste til sommerbruk. Luftige, men beskytter mot solen og mot trekk på ørene.

Settet er sydd i str. 86 (kan nok brukes lenge over tights). Legges ut for salg på Epla.

8 kommentarer:

 1. Kjempe søt,
  blir jammen godt med sommer!
  God søndag :O)

  SvarSlett
 2. Å no fikk du mæ også til å lengte etter sommer! Nydelig!! :) Må visst foreta ei bestilling igjen snart. ;)

  SvarSlett
 3. Sukkersøt og sommerlig! FIn :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig! Du er bare så flink!

  SvarSlett
 5. Så søtt! Lukter gress og sol lang vei. ☺

  SvarSlett
 6. For en søt liten kjole! Jeg gleder meg til sommeren. og tiden for bomullskjoler og lette plagg. Jeg tok meg en kikk bakover i bloggen din også, UTROLIG MYE FINT! Liker smaken og stilen din!

  SvarSlett
 7. Så mye fint du syr! Jeg legger meg til som følger, jeg :o)
  Hvor bestiller du baboo-lappene dine? Er på utkikk selv etter merkelapper.

  SvarSlett
 8. Så vanvittig nydelig!! Åhh nå lengter jeg til sommeren :-))

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.