torsdag 3. februar 2011

Ny symaskin i hus!I går kjøpte jeg endelig denne maskinen som jeg har ønsket meg så lenge. Det er en Janome CoverPro CPX. Den skal brukes til å legge opp kanter med, og til å sy på kantbånd. Av mannen min (som liker veldig godt at jeg syr) fikk jeg tilhørende kantbåndsapparat til jul (PLUSS en avtale med sysenteret om ekstra god pris på selve maskinen. Fin mann jeg har <3).  
Kantbåndsapparatet skrues fast i maskinen og fungerer som en guide som bretter båndet for deg samtidig som du syr det på (GENIALT!). Nå blir det bodyer og trøyer hos meg også.

Bare ett lite probelm... TRE symaskiner på et lite skrivebord med en meters bredde... Nei, DET går ikke. Bokhylle ut og hjørneskrivebord inn! Prosjekt "syrommet overvinner kontoret" er i gang.


11 kommentarer:

 1. Den har jeg også.. :O)
  Gratulerer med ny maskin!

  SvarSlett
 2. Heldig;)Kos deg med den nye maskinen. Er misunnelig;) Har veldig lyst på en overlock!

  SvarSlett
 3. Så göy å finne bloggen din! Og göy med fler som syr i ull! Var inne på Skaar tekstil (tekstil.no) og ser de har ulljersey. Har du testet den? Det eneste stedet jeg ellers har funnet er finske Myllymuksut (la inn en gigabestilling i går, de har fått plomme og lilla ull), den er fantastisk myk og god, elastisk, og de har ribb.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny maskin! Og jeg gleder meg til å se hva for noe fint du har i tankene nå ;)
  Klem fra Elisabeth...

  SvarSlett
 5. Gratulerer!!! Jeg har også skaffet meg denne maskinen:) mangler kantb.ap. Men det kommer vel etterhvert:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer!!
  Skjønner det finnest mye fancy der ute i symaskin verden, satser på og utvide meg litt etter hvert, akkurat nå får det holde med de to enkle jeg har ;)

  Rett og slett nydelig kjole under her, herlig!!
  Og den hvite ull jakken, smelt!! Ser du allerede har solgt den ;)

  Er du fornøyd med å bruke ulljersey? Vurderer å kjøpe litt.........

  Klem til inspirerende deg fra meg!!!

  SvarSlett
 7. Takk, Natalie! Jeg liker ulljersey veldig godt, men leter fremdeles etter en tynn, god en som passer til ullundertøy. Skal nå teste den fra Myllymuksut. Jeg har kjøpt ulljersey hos Skaar tekstil og Sydilla. Skaar tekstil sin er litt tykkere og passer til kjoler, bukser og jakker. Sydilla sin er litt tynnere, men ikke så tynn som den som brukes i ullundertøy. Verd å prøve! Ull er jo GULL! ;)

  SvarSlett
 8. For en hendig og praktisk sak! Nok en ting å føre på ønskelisten:-) I tillegg til knappepresse... Heldige du:-)

  Koselig at du har lagt deg til som følger:-)

  Klem

  SvarSlett
 9. Gratulerer Berit!! :) Blir spennende å se hva som kommer ut av den maskina. ;) Håper alt er bra med dere! KLEM

  SvarSlett
 10. Så utrolig mye lekkert du har sydd. Nydelig kjole og omslagsgenser lenger nede på bloggen. Så flink du er!

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Selv har jeg gode og dårlige dager med CoverProen. Men på gode dager er den jo fantastisk! Gøy at du er med på utlodninga og at smekkene falt i smak. Gleder meg til å se hva som kommer ut av CoverProen din! Tror det blir noe fint, nemlig :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.