onsdag 4. mai 2011

Til vakre RomsdalenHer er det storproduksjon på gang! Jeg er så heldig å ha blitt spurt om jeg vil selge klærne mine i en butikk i Romsdalen. Butikken skal ligge i et besøkssenter som bygges i disse dager ved foten av Trollveggen. Kan du tenke deg et vakrere sted å få selge klær!

Det blir barneklær i størrelser fra 1/2 til 2 år, blant annet omslagsjakker, ullkjoler og sommerkjoler. Så nå er det full trøkk på pedalen her! Jeg skal også sy noe til gutter. Kanskje korte sommerdresser i lillemartinestoff eller lekebukser i denim. Vi får se :) Har du noen forslag?

Butikken skal etter planen åpne til pinse. Om du kjører forbi, så ta en tur innom!

14 kommentarer:

 1. Gratulerer, så moro!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer!!! Du syr nydelige plagg :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer!!! Så moro. Lykke til :-)

  SvarSlett
 4. Så gøy, gratulerer! Tenk de omgivelsene ja! Nydelige klær.

  SvarSlett
 5. så kjempekjekt å høre! Du får nok solgt mye av de nydelige plaggene dine:)
  lykke til!
  klem ellemell

  SvarSlett
 6. Gratulerer, Berit!! Stor stas!!

  SvarSlett
 7. SÅ morsomt da:) Gratulerer og lykke til. Klærne dine er nydelige - har bare ikke kommet så langt at jeg har bestilt noe enda:/ Venter til Lone er mer oppe på beina:) Men har jo fått fin gave fra Olaug og Knut Olav da;) Hege

  SvarSlett
 8. Så bra for deg :-) Har nettopp oppdaget bloggen din og legger meg til som følger. Du har laget mye fint ser jeg :-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk, alle sammen!

  Hege, så gøy at du likte klærne! Til høsten blir det nok mye mer å velge i i eplabutikken min. Får mer tid til å sy etter juni og jeg er jo hekta på ull, så når høsten nærmer seg, blir det nok litt av hvert i deilig ull som kan passe til lille Lone :)

  SvarSlett
 10. Kom tilfeldigvis over bloggen din jeg, å så mye flott du lager!

  La meg til som følger, ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 11. Stilig! Spennende når "noen andre" skal selge tingene dine. Håper du går for noe pent til gutta også ;)

  LYKKE TIL!

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye:D Det kommer til å bli så spennende:D Regner med de kanskje er åpnet allerede? Legger meg til som følger for du lager utrolig mye fint:D
  klem fra siri

  SvarSlett
 13. Så fin blogg du har! Jeg linker deg i bloggen min. God sommer fra Gulltann & Pus

  SvarSlett
 14. Gratulerer!! Så utrolig gøy, altså! Jeg kjører jo forbi rett som det er, siden svigerforeldrene mine har hytte på Lesja. Må huske å stoppe for å ta en titt innom butikken neste gang da :o)

  Klem

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.