tirsdag 19. juni 2012

Ny baby, nytt hus og nye sømbyster!


Ja, nå har det sannelig ikke vært mye aktivitet her på en stund. Om noen lurer på hvorfor så har det heldigvis sin naturlige forklaring. Sysakenene mine er nedpakket i flyttelasset vårt, og jeg tør ikke pakke de opp, for da kommer jeg bare til å sy i steden for å pusse opp hus (og da blir vi jo ALDRI ferdige med dette o store prosjektet vi har tatt på oss). 

Det har nemlig vært en usedvanlig travel vinter dette her. I november kjøpte vi plutselig nytt hus, i januar kom vår lille, vakre tulle nummer to til verden, i februar overtok vi huset og satte igang totalrenovering. Og i april flyttet vi inn i et hus som stod mer eller mindre på hodet, uten kjøkken og med bare halvferdig bad. 

Dette skal bli mitt nye syrom. Tips til innredning?
Nå begynner det heldigvis å dra seg til her, og jeg har så smått begynt å legge planer for det nye syrommet. WOHOO, det blir så GØY! Jeg har også så vidt turt å titte innom sybloggene igjen, og kjenner jeg gleder meg ENORMT til å ta fram maskinene. Da jeg her om dagen tittet innom BraWo Design og tilfeldigvis så at hun akkurat hadde lagt ut noen av barnebystene sine for salg, kunne jeg bare ikke dy meg for å slå til. Jeg manglet byster i størrelser over 4 år, og nå har jeg jo PLASS til flere byster! Så etter en liten biltur til Fetsund og en hyggelig prat med en medentusiast for søm (veldig flink jente, forresten! Sjekk bloggen hennes her), så er jeg nå lykkelig eier av to nye barnebyster i str 4-6 og 7-9 år. 

(bilde lånt av BraWo Design)
Gleder meg til å innrede det nye syrommet! Tips til smarte løsninger mottas med takk! Håper på å få innredet rommet i løpet av sommermånedene, og komme sterkere tilbake ved symaskinene til høsten om ikke før.

Vi sees!

9 kommentarer:

 1. Å det kommer til å bli så BRA det rommet ditt!! Det bare VET jeg! Gleder meg til å komme å se. Og ikke minst se på huset. Og selvfølgelig dere da! ;) Også er det godt at du har lyst til å sy, for da kommer det til å komme masse fint til salgs som jeg kan kjøpe.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Så koselig at du var her igjen ;) Har savnet deg.
  Gratulerer med baby og hus, stas begge deler.

  SvarSlett
 3. Først og fremst- Gratulerer så masse med Tulle nr to og med nytt hus. Heldige du som skal få sånn et flott syrom.
  Fant bloggen din for en stund siden, og har stadig vært innom for å se etter nytt innlegg. Var redd at du hadde kuttet ut blogging, og ble kjempe glad for å høre at alt hadde en naturlig forklaring :)
  Gleder meg til å se hva du syr, når du er klar :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med ei vakker tulle til! Og gratulerer med nytt hus!

  Det blir spennende å se syrommet ta form, du er heldig som får så stor plass å boltre deg på :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer!! Mest av alt med jenta, men også med nytt hus! Vi ligger ganske parallelt i løpet, ja :). Det syrommet har jo virkelig potensiale! Så godt med stor plass. Håper å treffe din søster med familie i løpet av sommeren :)

  SvarSlett
 6. Deilig med eget syrom:) Det er veldig godt å ha arbeidsbord i ståhøyde... Jeg har et trancherbord fra IKEA som jeg har festet en større plate på. Funker greit fordi jeg ikke har så stort rom og kan da flytte bordet enkelt. Men jeg har sett noen som har satt lave bokhyller på hver ende som bordben og så satt en bordplate oppå. Da får man jo litt oppvevaring også...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Så gøy å se at du også har en syblogg! Vi rekker jo bare å snakke om bebisene våre på disse barseltreffene... Takk for tips, forresten! Bord i ståhøyde er nok ikke dumt. Gleder meg til å komme igang med innredningen. I kveld har jeg beisa benkeplater og ivarhyller. Det er jo en start :) Henger meg på som følger hos deg, jeg! Sees!

   Slett
 7. Gratulerer så mye med alt sammen.
  Det må være gøy med eget nytt syrom, lykke til med inspirasjon og produksjon av nye ting!

  Ønsker eg en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 8. vilket stort o härligt syrum du får!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.