tirsdag 28. august 2012

Kjolesyning av Elna Fensmark


Se hva jeg fant! En stor skatt i et lite, dansk antikvariat (Bøger og Kuriosa). En gammel, gammel bok om mønsterkonstruksjon og søm av kjoler. Boken Kjolesyning av Elna Fensmark, andre utgave, utgitt i 1925 (første utgave i 1915). Her er det bare å sette på kaffekoppen og finne godstolen!

Syrommet er så og si ferdig innredet (innlegg kommer), og fra neste uke skal jeg sy to hele dager i uka, mens mannen har pappaperm (wohoo!!!). Snart er jeg altså back in business og det skal bli GODT!

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Så gøy med en gammel sybok! Jeg er så heldig at jeg har min bestemor sin, men den fungerer mest til å titte innom og samle på...

  Jeg gleder meg til å se syrommet dit!

  SvarSlett
 2. Gøy med slike gamle bøker :). Høres fantastisk ut med TO sydager og syrom! Gleder meg til å se hva som kommer ut av dette :)

  SvarSlett
 3. Å, misunnelig! Sånne bøker gis det ikke ut mange av lenger. Ble veldig inspirert av bloggen din, spesielt ullklærne! Har lurt mye på å bestille ull fra Skaar tekstil, men det er så vanskelig å se for seg hvordan stoffene ser ut på et plagg. Her var det jo mange prakteksemplarer på nettopp det :)

  SvarSlett
 4. Så gøy at jeg kan inspirere deg, zeeglet :) Skaar tekstil har faktisk sånn pakke med stoffprøver du kan få tilsendt. Den er kjekk ;)

  Marit: GJETT om jeg gleder meg!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.