tirsdag 18. september 2012

baboo på facebook!

Jeg har fått facebookside! Lik, lik, lik!

http://www.facebook.com/pages/Baboo/160209330769334


2 kommentarer:

 1. Så bra! Jeg er ikke så god på facebook og sånt, men forstår at det har kommet for å bli :). Det ullsettet under var bare helt nydelig! Går det bra med coverproen?

  SvarSlett
 2. Takk, Marit! Jeg har tenk å sy ganske mye fremover, så da fant jeg ut at tiden kanskje var inne for en facebookside. Kanskje blir det en facebookshop på siden også. Skal sjekke mulighetene :)

  Jeg og coverproen krangler fortsatt en del, men nå har jeg funnet ut at om jeg på en måte trekker litt i stoffet begge veier, både forover og bakover, mens jeg syr, så går det overraskende mye bedre. Fant et tips hos Gekko om å spole opp kantbåndet og mate det inn direkte fra spolen som er bygget opp til samme høyde som kantbåndsapparatet. Da er begge hendene fri til å holde i stoffet. Supersmart!

  Her er innlegget hennes:
  http://gekko-attsyengecko.blogspot.no/2012/02/sy-kanteband-i-jersey.html

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.