tirsdag 11. september 2012

Merinoull i barnehagen


Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i ull, og i barnehagen, når det går mot høst, er ulltøy helt overlegent. Av alle ullstoffer jeg har funnet i metervare er Myllymuksut sin merinoull virkelig den helt suverene. Denne kjolen sydde jeg til veslejenta faktisk for nesten to år siden, men hun elsker også ull, og den har vært så flittig i bruk at den var både flekkete og hullete, i tillegg til at den selvsagt også var alt for kort...

I går fant jeg noen rester av det grønne og oransje stoffet i hylla mi. Klipte av den nederste og styggeste delen av kjolen og sydde på et par nye "etasjer". Tightsen fikk ny ribb nede. Og vips, så varer favorittsettet et barnehageår til!

Både kjolen og tightsen er mønstre fra Ottobre, nå altså modifisert :)Ha en fin høstdag!

8 kommentarer:

 1. Nydlig kjole og ikke minst en søt jente :) Ull er gull!!!!

  SvarSlett
 2. Hei og hå.
  Etter å ha sett innlegget ditt på sykroken oppdaget jeg din HERLIGE blogg. Har nå lagt meg til som følger og gleder meg til å bli inspirert videre:)

  Kjempefin kjole og ull er jo absolutt ikke noe tull. Rett og slett gull verdt spør du meg.

  SvarSlett
 3. Det var jo kjempe smart. Utrolig nydelig kjole.

  SvarSlett
 4. Det var smart, flott kjole. Ull er jo gull nå som høsten slår inn og man skal venne kroppen til kulda som kommer.Jeg har ikke forsøkt å sy i ull ennå, får sette opp det på prosjektlista mi.

  SvarSlett
 5. Så smart med forlengede tiltak, den ble super! Den satt pent på skjønne jenta!

  SvarSlett
 6. Den kjolen er såå fin! Blir superinspirert av de flotte fargene. Veldig morsomt at den ble så flott av en redningsoperasjon :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Asters! Det er gøy å klinke til med litt knæsj oransje og grønn av og til. Det blir man glad av ;)

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.