onsdag 14. november 2012

Barnehagesett i merinoull

Barnehagesett i str. 98, turkis/brun

Dette settet ble laget til en liten pjokk på snart tre. Perfekt til barnehagebruk med langarmet trøye inni den kortarma.

Om plaggene:
Raglantrøye med pyntesøm nede (trenåls coversøm fra innsiden), ribbkantet med brun mot turkis oppe. Buksa er brun kantet med turkis på lommene (turkise pinnsvin i bunnen). Bukseribben er av interlock for bedre hold, og med buksestrikk inni for sikkerhetsskyld :)

100% merinoull-interlock og merinoull-ribb fra Myllymuksut
Egne mønstere

11 kommentarer:

 1. Ååå så nydelig :) Skikkelig lekkert!!

  SvarSlett
 2. Ååh... Så fine! Blir litt sjalu jeg... Både å mottaker og på ideene dine ;)

  SvarSlett
 3. Superfint! Jeg må nok sette strikk i min bukse også..

  SvarSlett
 4. Pjokken er superfornøyd med mammas siste kles-investering :)

  SvarSlett
 5. Hei!

  For det første, takk for masse herlig inspirasjon! :-) Har fulgt med deg og dine sy prosjekter en god stund nå, og jeg blir så imponert!

  Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en overlock maskin, hvem bruker du?? Synes valget er fryktelig vanskelig, og iom at de er ganske dyre, så vil jeg gjerne være helt sikker på at jeg velger den riktige maskinen:-)

  God førjulstid!
  Klem Janne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Jeg bruker Janome MyLock 644d. Fikk den anbefalt og har vært godt fornøyd med den hele veien. Har ellers hørt mye bra om Babylock, men ikke prøvd selv. Lykke til! Og god førjulstid til deg også!

   Slett
 6. Knalltøft sett i herlig ull <3 Så fine de turkise pinnsvinene ble til brunt!

  SvarSlett
 7. Hei og godt nytt år!

  Herlig ull! Lurer på kor du bestiller merkelappene dine, har gått tom for mine no og skal bestille nye, men kunne tenke meg å prøve foldede lapper.

  Mvh Lene

  SvarSlett
 8. Så nydelig sett! Turkis og brun blir utrolig flott sammen!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.