onsdag 7. november 2012

Lekebukse og langarmet trøye

Jeg har laget nytt mønster til lekebuksene! Nå er de litt strammere i baken og litt videre i beina, også kan de lages med lommer. Her har jeg brukt limegrønn merinoull-interlock fra Myllymuksut med kontrastfarge i kantingen og pyntesømmen rundt lomma (coversøm sydd fra innsiden, med tre nåler). Det syns jeg ble fint! Bunnen i lomma har søte små pinnsvin med samme farge som buksa ellers.


Ulltrøya er sydd av plommefarget merinoull-ribb fra Myllymuksut, kantet med rullefald på strukket stoffkant (= bølgekant). Den ble laget litt sånn fort og gæli med en gammel bomullstrøye som mal (la trøya over og klipte rundt uten å måle noe...), men jammen ble den veldig fin på når treåringen prøvde :) Her skal det definitivt lages ordentlige mønstere.


Dette settet blir barnehagetøy til eldstejenta, men det kan sys på bestilling så sant jeg har tid og stoff :)

Bukse: 300 kr
Trøye: 250 kr


God onsdag til dere alle!

5 kommentarer:

 1. Kjempefint sett. Og så deilig og lunt må være når alt er i ull. Joggebukse i ull-interlock var ikke dumt. Brukte du interlock til ribb også? Ribben fra Myllymuksut fungerte dårlig til å holde bukser oppe har jeg funnet ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Sissel! Brukte interlock i ribben ja, og i tillegg buksestrikk inni for ekstra hold ;)

   Slett
 2. Åh såå fint! Du imponerer igjen! Synd at mylly er fri for plommefarget ull akkurat nå, men det kommer vel inn igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. VEEELDIG synd, faktisk!!! Jeg har bestillinger på plagg i både plomme og rødt, som må settes på vent til de har fått inn igjen fargene hos mylly. Siste jeg hørte var at de sannsynligvis får inn før desember, så jeg krysser fingre! :)

   Slett
 3. Kjempefine ullsett! Alltid inspirerande å kikke innom den fine bloggen din. God smak og pent handtverk! :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.