mandag 12. november 2012

Ullbukse og ulltrøye


Lekebukser i merinoull er den store hiten på syrommet denne uken. De er virkelig superdeilige og fantastisk myke! Absolutt beste barnehageplagg for treåringen her i huset. 

Her er en av ukas bestillinger. Ullbukse i str. 110, til niesen min som fyller år denne måneden. Ulltrøya er overraskelsestilbehør som bursdagsgave fra tante :)

Bukse: Merinoull interlock fra Myllymuksut
Trøye: Merinoull ribb fra Myllymuksut

Egne mønstre

God mandagskveld!

5 kommentarer:

 1. Kjempefine plagg! Hvordan er det å sy på kantbånd i ullribben? Jeg har ikke turt å prøve, ser ut som om det kommer til å strekke seg veldig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Eli! Ullribben strekker seg veldig, men den må strekkes en del også for ikke å bli "løs i fisken". Jeg bruker ikke kantbåndsapparatet på den. Syr den på med overlock mens jeg strekker ribben slik at den gir akkurat passe motstand, bretter rundt og syr fast med coverproen. Har kantet med merinointerlocken også, men holder en knapp på ribben. Den er tynnere og gir et "smekrere" resultat :)

   Slett
 2. Jeg har kantet med ribben, når det ble pent ble det superfint, men det kostet mengder med spretting, frister ikke igjen.. Settet er lekkert! Du inspirerte meg til å ta fram min egen ull og sy en kjole til storesøster, gøy med noen som syr i ull. Har forsøkt meg på en bukse i pinnsvinstoffet, men fikk ikke midjen smal nok, syntes jeg hadde klippet den veldig smal, men nå er den stoor, får se om det blir strikk eller spretting.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at jeg kunne inspirere deg!

   Hihi, ikke sprett opp for mye. Da blir det så kjedelig å sy til slutt... Sett heller i en strikk og gjør midjen smalere neste gang ;) Kjolen din ble jo kjempesøt!!! Var inne og så innlegget ditt nå. Herlig jente var det også!

   Ull er gull :)

   Slett
 3. hei igjen, så nå at jeg hadde feil lenk til deg i innlegget mitt, nå har jeg rettet det opp!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.